Σκουλαρίκια από κεχριμπάρι

   Το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ.gr e-shop, προσφέρει στον Ελληνικό χώρο χειροποίητα κοσμήματα από γνήσιο κεχριμπάρι, σε όλα τα χρώματα και σχέδια, συλλεκτικά και μοναδικά.
   Τα κοσμήματά μας είναι διαχρονικά και κατασκευάζονται για όλα τα γούστα σε όλα τα μεγέθη.
   Μέσα από την πλούσια συλλογή μας θα βρείτε σκουλαρίκια ανάλογα για κάθε εμφάνιση σας, για κάθε ντύσιμο.
   Τα κοσμήματα από κεχριμπάρι είναι όλα μοναδικά το δέσιμο τους είναι από ασήμι 925 και συνοδεύονται με καρτελάκι γνησιότητας.
   Κάντε ένα κόσμημα δώρο από γνήσιο κεχριμπάρι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και τα ζεστά του χρώματα.
   Τα χρώματα από κεχριμπάρι που είναι τα πιο γνωστά είναι τα εξής: μελί – κονιάκ – βυσσινί – πορτοκαλί – λευκό βασιλικό – πράσινο – κίτρινο.
   Επίσης υπάρχουν και κοσμήματα από μπλε κεχριμπάρι που είναι και τα πιο σπάνια και ακριβά.
   Η αξία ενός κοσμήματος εκτιμάται από την ποιότητα και το χρώμα που έχει το κεχριμπάρι, καθώς και την παλαιότητα του. Το κεχριμπάρι σαν υλικό θεωρείται ότι έχει ηλικία από 35 έως 65 εκατομμύρια χρόνια.
   Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε καρδιές από κεχριμπάρι σε πολλά μεγέθη και διάφορα άλλα, όπως καμεό από κεχριμπάρι σχεδιασμένα στο χέρι.
   Κάντε τον τέλειο συνδυασμό με ένα σετ από κεχριμπάρι της αρεσκείας σας.
   Είμαστε σίγουροι ότι στο κατάστημα μας θα βρείτε σκουλαρίκια από κεχριμπάρι για το γούστο σας η την συλλογή σας.

Σημ: το κεχριμπάρι είναι ένα ακριβό υλικό και κάθε κόσμημα η κομπολόι από κεχριμπάρι δεν πρέπει να βραχεί διότι θα χάσει την γυαλάδα του.