Κλειδοθήκες-Μπρελόκ από κεχριμπάρι

   Το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ.gr e-shop, προσφέρει στον Ελληνικό χώρο χειροποίητα κοσμήματα από γνήσιο κεχριμπάρι, σε όλα τα χρώματα και σχέδια, συλλεκτικά και μοναδικά.
   Τα μπρελόκ μας είναι διαχρονικά και κατασκευάζονται για όλα τα γούστα σε όλα τα μεγέθη.
   Μέσα από την πλούσια συλλογή μας θα βρείτε ένα μπρελόκ ανάλογο για κάθε εμφάνιση σας.
   Τα μπρελόκ από κεχριμπάρι είναι όλα μοναδικά το δέσιμο τους είναι από ασήμι 925 και συνοδεύονται με καρτελάκι γνησιότητας.
   Κάντε ένα μπρελόκ δώρο από γνήσιο κεχριμπάρι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και τα ζεστά του χρώματα.
   Τα χρώματα από κεχριμπάρι που είναι τα πιο γνωστά είναι τα εξής: μελί – κονιάκ – βυσσινί – πορτοκαλί – λευκό βασιλικό – πράσινο – κίτρινο.
   Η αξία ενός μπρελόκ εκτιμάται από την ποιότητα και το χρώμα που έχει το κεχριμπάρι, καθώς και την παλαιότητα του. Το κεχριμπάρι σαν υλικό θεωρείται ότι έχει ηλικία από 35 έως 65 εκατομμύρια χρόνια.
   Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε καρδιές από κεχριμπάρι σε πολλά μεγέθη και διάφορα άλλα, όπως καμεό από κεχριμπάρι σχεδιασμένα στο χέρι.
   Επιλέξτε για τον αγαπημένο σας ένα κομπολόι από γνήσιο κεχριμπάρι.
   Είναι όλα μοναδικά και πρωτότυπα, δεν βγάζουμε πότε ίδια σχέδια.
   Είμαστε σίγουροι ότι στο κατάστημα μας θα βρείτε ένα μπρελόκ από κεχριμπάρι για το τέλειο δώρο.

Σημ: το κεχριμπάρι είναι ένα ακριβό υλικό και κάθε κόσμημα η κομπολόι από κεχριμπάρι δεν πρέπει να βραχεί διότι θα χάσει την γυαλάδα του.