Καλώς ήρθατε στο e-shop www.kexrimpari.gr

   Το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ.gr προσφέρει στον Ελληνικό χώρο χειροποίητα κομπολόγια, μπεγλέρια, κοσμήματα & διακοσμητικά είδη από γνήσιο κεχριμπάρι, σύγχρονης ή κλασσικής τεχνοτροπίας, συλλεκτικά και μοναδικά.

   Το κεχριμπάρι, γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, έχει ζεστές αποχρώσεις, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και θεωρείται ακόμα και στις μέρες μας ως σύμβολο προστασίας & μακροζωίας. Όλοι πρέπει να έχουν ένα κομπολόι ή κόσμημα από κεχριμπάρι στο σπίτι τους.

   Η συλλογή μας στα κομπολόγια από κεχριμπάρι και στα κοσμήματα διακρίνεται για την καθαρότητα, την ποιότητα, την ποικιλία των σχεδίων που ανανεώνεται συνεχώς, είναι χειροποίητα και δεμένα με ασήμι 925ο χωρίς οι πέτρες να διαταράσσουν την αρμονία του κοσμήματος αλλά αντιθέτως να το αναδεικνύουν.
   Τα κομπολόγια μας είναι από φυσικό κεχριμπάρι αλλά και ειδικής κατεργασίας.
   Τα κοσμήματα μας είναι μόνο από φυσικό γνήσιο κεχριμπάρι.

   Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε το κομπολόι το κόσμημα ή τα δώρα με σχέδια και χρωματισμούς από κεχριμπάρι. Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη με ποιοτικές και καλλιτεχνικές δημιουργίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε τη συλλογή μας αλλά και να παραγγείλετε το δικό σας κομπολόι ή κόσμημα διαμορφωμένο στο επιθυμητό μέγεθος & στυλ.

   Προϊόντα μας:
   κομπολόγια, μπεγλέρια, κολλιέ, σκουλαρίκια, μενταγιόν, καμεό, δαχτυλίδια, κρεμαστά λαιμού, καρδιές, βραχιόλια, καρφίτσες, ζώδια, κλειδοθήκες, είδη δώρων.

   Επίσης μπορούμε να προμηθεύσουμε και καταστήματα με κομπολόγια ή κοσμήματα σε τιμές χονδρικής.